Stakleni balkoni koji se nalaze 412 metara iznad zemlje nova su atrakcija za turiste koje posjete Chicago. Ovo je tek prva u nizu izmjena koje će u sljedećih pet godina biti primijenjene na tornju Sears.


Turisti koji su posjetili poznati toranj Sears u Chicagu mogli su vidjeti najnoviji dodatak, staklene balkone koji se nalaze 412 metara iznad tla. Balkoni koji su javnosti predstavljeni jučer nalaze se kao izbočina na 103. katu. Njegovi prozirni zidovi, pod i strop posjetiteljima ostavljaju dojam da lete iznad grada.

Vezani članci Led s tornja Jao onome tko se nađe pod ovim tornjem: Čak i ako ga led promaši, zvuk ulijeva strah u kosti Slika nije dostupna VIDEO: Popeo se na neboder od 58 katova

Službenici tornja Sears kažu kako su ih za ovaj pothvat inspirirali upravo posjetitelji. Upitan je li ga strah, jedan je posjetitelj odgovorio: 'Pomalo, budući da znamo da stojimo na staklu koje nije debelo ni četiri centrimetra.'

Stakleni balkoni samo su jedan od promjena koje su obuhvatile toranj. Promjenit će se i ime zgrade u toranj Willis kasnije tijekom ljeta. Prošli tjedan, službenici su najavili obnavljanje zgrade, petogodišnji plan obnove zgrade koji će koštati 350 milijuna američkih dolara. Kakav je pogled sa 412 metara visine pogledajte u priloženom videu.