Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Chicago s visine

VIDEO: Stakleni balkoni na 412 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stakleni balkoni koji se nalaze 412 metara iznad zemlje nova su atrakcija za turiste koje posjete Chicago. Ovo je tek prva u nizu izmjena koje će u sljedećih pet godina biti primijenjene na tornju Sears.

Turisti koji su posjetili poznati toranj Sears u Chicagu mogli su vidjeti najnoviji dodatak, staklene balkone koji se nalaze 412 metara iznad tla. Balkoni koji su javnosti predstavljeni jučer nalaze se kao izbočina na 103. katu. Njegovi prozirni zidovi, pod i strop posjetiteljima ostavljaju dojam da lete iznad grada.

Pročitajte i ovo Toranj - 1 Rajski, ali bespravni vidikovac Sagradio toranj iz snova od 34 metra, no on se upravo ruši: "Osjećao sam se kao da sam u raju" Slika nije dostupna Visok preko 1,6 kilometara VIDEO: Saudijci grade toranj 'do neba'

Službenici tornja Sears kažu kako su ih za ovaj pothvat inspirirali upravo posjetitelji. Upitan je li ga strah, jedan je posjetitelj odgovorio: 'Pomalo, budući da znamo da stojimo na staklu koje nije debelo ni četiri centrimetra.'

Stakleni balkoni samo su jedan od promjena koje su obuhvatile toranj. Promjenit će se i ime zgrade u toranj Willis kasnije tijekom ljeta. Prošli tjedan, službenici su najavili obnavljanje zgrade, petogodišnji plan obnove zgrade koji će koštati 350 milijuna američkih dolara. Kakav je pogled sa 412 metara visine pogledajte u priloženom videu.

Što mislite o staklenim balkonima na velikim visinama?

  • Impresivni su
  • Pravi način da se zaradi na turistima
  • Nikada se ne bih popeo / popela na njih zbog straha

Ukupno glasova:

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene