Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulovljen spuštenih hlača

VIDEO: Specijalna dostava - poštar im 'dostavio' i više od pošte!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su ljudi već navikli da u poštanskim sandučićima nalaze hrpe gluposti, obično to ipak nema veze s poštarom. No, jedan poštar iz Oregona suspendiran je bez prava na plaću nakon što je ulovljen spuštenih hlača u jednom dvorištu na njegovoj ruti.

Kako javlja KGW News, Don Derfler iz Portlanda prošli je tjedan kod kuće čuvao sina i u jednom trenutku primijetio da njihov poštar kod susjeda preko puta ima 'specijalnu dostavu'. 'Skinuo je hlače i počeo obavljati veliku nuždu, a ja sam zgrabio kameru i sve snimio', ispričao je Derfler.

Pročitajte i ovo Napad psa Otrgnuo se s lanca Strava u Zagrebu: Pas pobjegao iz dvorišta, ubio dva psa i ugrizao ženu Slika nije dostupna Teški više od jedne tone U stanu poštara pronašli 40 tisuća nedostavljenih pisama!

U pošti kažu kako istražuju slučaj. 'Shvatili smo to vrlo ozbiljno i želim se ispričati našim korisnicima i cijeloj javnosti. U pošti radim već mnogo godina i još nikada nisam čuo za takav incident', kazao je glasnogovornik Ron Anderson.

Iako su 'dokazi' brzo uklonjeni, u susjedstvu nisu baš zadovoljni. 'Jasno mi je da 'zov prirode' ne može čekati i da katkad dođe u nezgodnom trenutku, no zaboga, pa uvijek možete otići na pumpu ili nešto slično', kazao je gospodin u čijem se dvorištu poštar 'olakšao'.

 

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene