Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su ljudi već navikli da u poštanskim sandučićima nalaze hrpe gluposti, obično to ipak nema veze s poštarom. No, jedan poštar iz Oregona suspendiran je bez prava na plaću nakon što je ulovljen spuštenih hlača u jednom dvorištu na njegovoj ruti.


Kako javlja KGW News, Don Derfler iz Portlanda prošli je tjedan kod kuće čuvao sina i u jednom trenutku primijetio da njihov poštar kod susjeda preko puta ima 'specijalnu dostavu'. 'Skinuo je hlače i počeo obavljati veliku nuždu, a ja sam zgrabio kameru i sve snimio', ispričao je Derfler.

Vezani članci Šaljiv plakat koji vlasnike pasa upućuje da pokupe izmet za svojim ljubimcima - 2 Miroljubiva zezancija s važnom porukom: "Lagano se sagnete prema naprijed..." Dostava hrane Apetit im je nestao u trenutku: Naručili hranu pa dobili samo razočaranja

U pošti kažu kako istražuju slučaj. 'Shvatili smo to vrlo ozbiljno i želim se ispričati našim korisnicima i cijeloj javnosti. U pošti radim već mnogo godina i još nikada nisam čuo za takav incident', kazao je glasnogovornik Ron Anderson.

Iako su 'dokazi' brzo uklonjeni, u susjedstvu nisu baš zadovoljni. 'Jasno mi je da 'zov prirode' ne može čekati i da katkad dođe u nezgodnom trenutku, no zaboga, pa uvijek možete otići na pumpu ili nešto slično', kazao je gospodin u čijem se dvorištu poštar 'olakšao'.

 

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy