Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svi ljubitelji bizarnosti u Londonu su dobili slastičarnicu po svojoj volji. Naime, otvorena je prva 'horor slastičarnica' u kojoj se mogu kupiti kolači i slastice u obliku ljudskih organa i drugih zastrašujućih oblika.


'Željeli smo svojim kupcima ponuditi nešto što nikada do sada nisu imali priliku vidjeti ni okusiti. Mnogi će reći kako kolači trebaju biti i estetski lijepi, odnosno prihvatljivi širokim masama. Moje je mišljenje kako je samo bitno da su kolači ukusni, a naši su i originalni', objasnila je ideju Emma Thomas, idejna začetnica ovog projekta koji je okupio slastičare, ali i likovne umjetnike koji su svoje ideje pretočili u kolače.

Vezani članci Horor KVIZ za sve ljubitelje horora: Možete li prepoznati kojim filmovima pripadaju ovi slogani? Boris Johnson cijepio se AstraZenecom 02 Boris Johnson cijepio se AstraZenecom: ''Nisam baš ništa osjetio''

>> VIDEO: Bizarna 'horor' poplava

>> Toples Sotonine zombie žene okupirale Cannes!

U ovoj slastičarnici možete kupiti torbu u obliku djevojke prerezanog vrata ili u obliku životinje s izvađenim iznutricama. Najveći hit su mali kolači u obliku očiju i prstiju, a i sam interijer je uređen u horor stilu. Sa svih strana vise lanci i rešetke, prodavači su obučeni u zastrašujuće kostime, a svi natpisi su napisani simulacijom krvi. Ova slastičarnica odmah je prilikom otvaranje privukla veliki broj zainteresiranih, a stanovnici Londona imaju priliku za Halloween kupiti slasticu s neuobičajenim, zastrašujućim oblicima.