Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor slastičarnica

VIDEO: Specijaliteti u obliku ljudskih očiju i prstiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi ljubitelji bizarnosti u Londonu su dobili slastičarnicu po svojoj volji. Naime, otvorena je prva 'horor slastičarnica' u kojoj se mogu kupiti kolači i slastice u obliku ljudskih organa i drugih zastrašujućih oblika.

'Željeli smo svojim kupcima ponuditi nešto što nikada do sada nisu imali priliku vidjeti ni okusiti. Mnogi će reći kako kolači trebaju biti i estetski lijepi, odnosno prihvatljivi širokim masama. Moje je mišljenje kako je samo bitno da su kolači ukusni, a naši su i originalni', objasnila je ideju Emma Thomas, idejna začetnica ovog projekta koji je okupio slastičare, ali i likovne umjetnike koji su svoje ideje pretočili u kolače.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

>> VIDEO: Bizarna 'horor' poplava

>> Toples Sotonine zombie žene okupirale Cannes!

U ovoj slastičarnici možete kupiti torbu u obliku djevojke prerezanog vrata ili u obliku životinje s izvađenim iznutricama. Najveći hit su mali kolači u obliku očiju i prstiju, a i sam interijer je uređen u horor stilu. Sa svih strana vise lanci i rešetke, prodavači su obučeni u zastrašujuće kostime, a svi natpisi su napisani simulacijom krvi. Ova slastičarnica odmah je prilikom otvaranje privukla veliki broj zainteresiranih, a stanovnici Londona imaju priliku za Halloween kupiti slasticu s neuobičajenim, zastrašujućim oblicima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene