Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mobitel nestao u djeliću sekunde

VIDEO Snimio munjevito brzog lopova u metrou

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponekad vam mobitel doslovce nije siguran niti u rukama od lopova.

Jedan od putnika u mađarskom metrou odlučio je snimiti mladića koji je stajao pored izlaznih vrata i ponašao se sumnjivo. Isti putnik je mislio kako će snimiti nešto smiješno i njegov instinkt se pokazao kao pun pogodak, s razlikom da se nije dogodilo nešto smiješno, prenosi Gizmodo.

Pročitajte i ovo Ilustracija U bolnici je Drama u Puli! Pljačka usred bijela dana završila jako loše: Kada ih je ugledala, skočila je s terase Ilustracija Prijeti mu zatvor Duško krao po trgovini, zbrajao cijene, pazio da ne prijeđe 1000 kuna, ali ga zeznula jedna stvar

>> Nadzorne kamere snimile prizore kao iz akcijskog filma

Ono što je mladić na snimci izveo sugerira da je vrlo dobro uvježban, a vremenski je krađu izveo do savršenstva. Čekao je signal za zatvaranje vrata podzemne željeznice te u djeliću sekunde djevojci koja je sjedila istrgnuo mobitel iz ruke i izašao dok su se istovremeno za njim zatvarala vrata željeznice.

Iznenađena djevojka gotovo nije stigla ništa niti povikati, a mladić je već nestao. Samo je uspjela lupiti rukom o već zatvorena vrata. Na njezinu sreći, video snimka putnika preko puta nje postala je instant hit na YouTubeu, a lopova je policija pronašla dan nakon krađe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene