Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ponekad vam mobitel doslovce nije siguran niti u rukama od lopova.


Jedan od putnika u mađarskom metrou odlučio je snimiti mladića koji je stajao pored izlaznih vrata i ponašao se sumnjivo. Isti putnik je mislio kako će snimiti nešto smiješno i njegov instinkt se pokazao kao pun pogodak, s razlikom da se nije dogodilo nešto smiješno, prenosi Gizmodo.

>> Nadzorne kamere snimile prizore kao iz akcijskog filma

Vezani članci Ukradeni respiratori U Zagrebu pao koronaprofiter: Iz Švedske nabavio 24 ukradena respiratora pa ih htio preprodati. Policija mu ih pronašla u kafiću Galeb Ostala bez novčanika u sekundi, tako spretnog lopova još nije susrela

Ono što je mladić na snimci izveo sugerira da je vrlo dobro uvježban, a vremenski je krađu izveo do savršenstva. Čekao je signal za zatvaranje vrata podzemne željeznice te u djeliću sekunde djevojci koja je sjedila istrgnuo mobitel iz ruke i izašao dok su se istovremeno za njim zatvarala vrata željeznice.

Iznenađena djevojka gotovo nije stigla ništa niti povikati, a mladić je već nestao. Samo je uspjela lupiti rukom o već zatvorena vrata. Na njezinu sreći, video snimka putnika preko puta nje postala je instant hit na YouTubeu, a lopova je policija pronašla dan nakon krađe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook