Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pub u Liverpoolu je pun natprirodnih stvorenja, a sada je jedno takvo i snimljeno kamerom, tvrdi voditelj puba Joe McCann.


Joe McCann, voditelj Allerton Hall Puba u Liverpoolu, na snimci nadzorne kamere otkrio je okrugli objekt koji se u ponedjeljak navečer šeta po omiljenom mjesto mnogih pivopija, piše Mirror.

Vezani članci Žarko Tušek Tušek za DNEVNIK.hr: "Laž je da sam bio u samoizolaciji. Nisam imao službenu mjeru. Tako sam se izrazio" Žarko Tušek Tušek na nastavku snimke govori o Vladi: ''Ima tu sva, kaj bi ih pol odmah prebrisal''

Nakon što su pogledali jezivu snimku, zaposlenici su ostali u šoku, a Joe im je otkrio kako je zgrada i prije bila puna natprirodnih bića. 'Bilo je to veoma neobično vidjeti. Svi smo razgovarali o tome i pokušali shvatiti što je to zapravo', kaže Joe.

VIDEO - ČUDNA SNIMKA: Ma otkud se on stvorio?!

Dodaje da su u zgradi već bile potrage za duhovima i da su otkrivene neke natprirodne pojave. 'Ovo je drugačija vrsta duha od onoga što smo obično viđali. Ja ne vjerujem u duhove, ali moja djevojka Susan je bila uvjerena da je vidjela nešto natprirodno. Kada smo pregledavali snimku, nisam mogao vjerovati svojim očima. Nadam se da je to bio prijateljski duh', ispričao je Joe.

Joe je također otkrio kako je vlasnik puba, sagrađenog 1736. godine, tvrtka koja se zove Spirit (duh). U zgradi je živjela obitelj poznatog odvjetnika Williama Roscoea (1753. - 1831.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook