Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij na raskrižju

VIDEO - ČUDNA SNIMKA: Ma otkud se on stvorio?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jednom moskovskom raskrižju u trenutku skretanja ispred jednog automobila misteriozno je uletio još jedan, nitko ne može objasniti od kud je došao.

Jeziv trenutak usred raskrižja u Moskvi snimio je vozač automobila koji se našao u neposrednoj blizini. Iako je snimka pregledana više puta još nije ustanovljeno od kuda se zapravo auto pojavio i kako se našao usred raskrižja.

Pročitajte i ovo Petr Bystron Isplivale audiosnimke Političar populističkog AfD-a pod pritiskom javnosti: "Nisam primio nikakav novac za širenje proruskih pozicija" Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

VIDEO Snimila svoje grudi tijekom trčanja

Snimka prikazuje kako kolona vozila skreće u lijevo na raskrižju dok u jednom trenutku automobil koji se nalazio ispred onog u kojem je bila postavljena kamera, naglo zakoči, a ispred njega se pojavi još jedan auto ni od kud.

Neki koji su pokušavali odgonetnuti o čemu se zapravo radi, ovaj su automobil nazvali 'auto-duh' zbog misterioznog načina na koji je ušao u raskrižje.

Pogledajte VIDEO!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene