Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepažnja

VIDEO SMS-ala se s dečkom i pala u kanal ledene vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorne kamere snimile su nesvakidašnju nezgodu. Djevojka se zadubila u SMS poruku dečka toliko, da uopće nije primijetila kako hoda ravno u kanal s ledenom vodom.

Događaj su nadzorne kamere snimile u Birminghamu u Velikoj Britaniji, gdje je 27-godišnja Laura Safe, jednostavno nesvjesno 'ušetala' u vodeni kanal te pošteno zaronila. Nakon incidenta se i našalila na vlastiti račun, rekavši kako bi joj prezime umjesto Safe (Sigurna), trebalo biti Unsafe (Nesigurna).

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

>> VIDEO Ugledao rupu punu vode u cesti i pogodite što je napravio?

Jedan čovjek, koji se isto tako vidi na snimci, pokušao je djevojku upozoriti da pripazi, no kad je ona podigla pogled, već je jednom nogom bila iznad ledene vode.

Događaju su svjedočili i posjetitelji kompleksa Mailbox, koji su u nevjerici promatrali što se dogodilo, dok je 34-godišnji Neil Edington potrčao pomoći djevojci da izađe iz vode i da se ugrije, prenosi Daily Mail.

'Mislila sam da je led u kanalu zapravo beton. Pokušala sam zadržati ravnotežu, ali sam pala u kanal, no ne prije nego što sam uspjela spasiti torbicu i mobitel', rekla je Safe.

Nakon zaranjanja u kanal, na Twitteru je napisala poruku 'Jao meni. Doista bi se trebala zvati Laura UNsafe nakon što mi se danas dogodilo! Lol.'

Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene