Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Post božićna zezancija

VIDEO Ugledao rupu punu vode u cesti i pogodite što je napravio?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postati internet senzacijom danas može svatko. Irac Liam Keane jedan je od ljudi čija je zezancija postala internet hitom.

Keane je s prijateljem primijetio rupu nasred ceste u Cork Countyju, koju je stvorila puknuta vodovodna cijev. Nakon što ga je prijatelj nagovorio da izmjeri dubinu lokve štapom, Keane je odlučio okupati se u njoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrdio MVEP Tragične posljedice brutalnog napada: Preminuo Hrvat koji je pretučen u Dublinu Slika nije dostupna hitna sanacija VIDEO Otvorila se rupa nasred ceste u Zagrebu, ulica zatvorena za promet

>> Možete li vjerovati da će ovo biti popravljeno u roku 12 sati?!

Događaj je snimljen nakon Božića i dok vani nisu baš bile temperature pogodne za bezbrižan kupanac. 'Kad sam vidio o čemu se radi, pomislio sam kako drugu priliku za to neću imati. Bila je to pitka voda iz glavne vodovodne cijevi, stoga nije bila prljava. Nije mi bilo teško to učiniti', rekao jeza RTE News, a prenosi Telegraph.

Rupa u kojoj se Keane okupao, u međuvremenu je sanirana, no njegov video uradak postao je senzacija sa 175.000 pregleda. Pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene