U jeku slavlja, jedan je maturant odlučio baciti djevojku u Manduševac, a u neposrednoj se blizini nalazio fotoreporter koji je fotografiro njihove najluđe dane.


Jedan incident kojeg su uzrokovala dvojica zagrebačkih maturanata završio je štetom od oko 100 tisuća kuna. U jeku slavlja, jedan je maturant odlučio baciti djevojku u Manduševac, a u neposrednoj se blizini nalazio fotoreporter koji je fotografirao njihove najluđe dane.

FOTO Zadarski maturanti u more bacili turiste iz Poljske!

Vezani članci Fotografiranje dronom Dronom snimio ljude u izolaciji i pokazao da kreativnost može pomoći i protiv nezaposlenosti Zagreb: Maturanti zasuli brašnom Ivana Pernara na štandu Živog zida (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Norijada u Zagrebu: Maturanti zasuli brašnom Ivana Pernara

Dvojica maturanata su, ne razmišljajući o kome se radi i kakve bi posljedice mogle proizaći iz njihovog nauma, gurnuli fotoreportera u zagrebački Manduševac. Fotoreporter je prilikom pada u fontanu smočio 2 fotoaparata, a šteta se procjenjuje na oko 100 tisuća kuna.

Kako je to izgledalo, pogledajte u VIDEU:


FOTO Stradali prolaznici: Maturanti bacali jaja, brašno i majonezu

Među onima koji su se posebno 'iskazali' bili su pulski maturanti koji su se međusobno gađali brašnom, majonezom i jajima, a njihova zabava nije bila zabavna dijelu prolaznika, koji su završili s odjećom prljavom od brašna.

Bilo je još sličnih incidenata diljem zemlje. Dvoje poljskih državljana je, ne svojevoljno, završilo u hladnom zadarskom moru. S morskih orgulja gurnulo ih je dvoje maturanata koji su slavili zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook