U jeku slavlja, jedan je maturant odlučio baciti djevojku u Manduševac, a u neposrednoj se blizini nalazio fotoreporter koji je fotografiro njihove najluđe dane.


Jedan incident kojeg su uzrokovala dvojica zagrebačkih maturanata završio je štetom od oko 100 tisuća kuna. U jeku slavlja, jedan je maturant odlučio baciti djevojku u Manduševac, a u neposrednoj se blizini nalazio fotoreporter koji je fotografirao njihove najluđe dane.

FOTO Zadarski maturanti u more bacili turiste iz Poljske!

Vezani članci Poplava u Veneciji (Foto: AFP) - 13 Izvanredno stanje u Veneciji, sanacija od poplava koštat će više od milijardu eura: "Vidjeti to uživo je još veća katastrofa" Norijada u Zagrebu, arhiva (Foto: Pixell) Dio Zagreba pod blokadom zbog norijade: Policija savjetuje koje lokacije treba izbjegavati i koje će ulice biti zatvorene za promet

Dvojica maturanata su, ne razmišljajući o kome se radi i kakve bi posljedice mogle proizaći iz njihovog nauma, gurnuli fotoreportera u zagrebački Manduševac. Fotoreporter je prilikom pada u fontanu smočio 2 fotoaparata, a šteta se procjenjuje na oko 100 tisuća kuna.

Kako je to izgledalo, pogledajte u VIDEU:


FOTO Stradali prolaznici: Maturanti bacali jaja, brašno i majonezu

Među onima koji su se posebno 'iskazali' bili su pulski maturanti koji su se međusobno gađali brašnom, majonezom i jajima, a njihova zabava nije bila zabavna dijelu prolaznika, koji su završili s odjećom prljavom od brašna.

Bilo je još sličnih incidenata diljem zemlje. Dvoje poljskih državljana je, ne svojevoljno, završilo u hladnom zadarskom moru. S morskih orgulja gurnulo ih je dvoje maturanata koji su slavili zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook