Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već 60 godina

VIDEO: Skup Djedova Mrazova iz cijelog svijeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 200 Djedova Mrazova i anđela susreli su se već 60. godinu za redom u Njemačkom glavnom gradu.

Obučeni u tradicionalna crvena odijela Djedovi su proslavili početak sezone. Hu-Ping Chen, glasnogovrnik berlinskih Djedica kaže kako su stroga pravila o tome tko može raditi tijekom blagdanske sezone. ‘Našim Djedovima nije dopušteno piti alkohol dok dijele darove. Oni također trebaju biti obučeni kako nalažu pravila. Psovanje je strogo zabranjeno, a protiv pravila je i pogledavanje na sat’, rekao je Chen koji radio s Berlinskim Djedovima od studentskih dana prije 20 godina.

Pročitajte i ovo Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama Prosvjed u Berlinu Protive se presudi suda Neobičan prizor u prijestolnici: Blokirali najpoznatiju znamenitost grada i ne odustaju od svojih zahtjeva

Svako ljeto Chen počne puštati bradu, a brije je 27. prosinca. Kaže kako Djedovi Mrazovi djecu u Berlinu mogu naučiti mnogo važnih stvari. ‘Možemo dati djetetu dobar savjet. Na primjer, loše očišćena soba je veoma problematična za anđele kada žele vidjeti koje igračke djeci nedostaju. Mogli bi pasti preko igračke, pa ne bi mogli dijeliti poklone za Božić jer su u bolnici’, dodao je.

Simpatične Djedice možete pogledati u priloženom videu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene