Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabava u zraku

VIDEO: Seksi ples stjuardesa podignuo zrakoplov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da upute o sigurnosti u zrakoplovima ne moraju biri dosadne pokazale su i stjuardese koje su ih nadopunile cijelom plesnom točkom.

Cebu Pacific Airlines iz Filipina pokušavaju biti drugačiji od drugih i to tako da njihove stjuardese osim što služe putnike i plešu na ritmove hitova Lady Gage 'Just Dance' i Katty Perry California Gurls'.

Pročitajte i ovo Zrakoplov ruske kompanije Aeroflot/Ilustracija (Foto: AFP) AEROFLOT FOTO Rat bjesni, Putin se druži sa stjuardesama: Okupio ih na večeri i čestitao im Dan žena Slika nije dostupna Gubitak do 800.000 eura dnevno Croatia Airlines o najavljenom štrajku: "Utjecat će na gotovo 7000 putnika samo u prvom danu"

>> VIDEO: Pilot putnicima: Pripremite se za udar! Glave dolje!

Glazba ih nije toliko zaokupila već su putnicima pokazale vezanje pojasa, prsluke za spašavanje i maske za disanje. 'Cebu Pacific su uvijek bili poznati kao zabavna zračna kompanija. Htjeli smo poručiti našim klijentima da sigurnost u zraku ne mora biti dosadna', kazala je Candice Iyog, potpredsjednica odjela za marketing. Međutim, ples neće postati uobičajena rutina već se radilo o jednom jedinom pokušaju.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene