Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Show 'Eaten Alive', koji je sinoć premijerno prikazan na Discovery Channelu, nije na kraju završio onako kako su to gledatelji očekivali.


Američka publika preplavila je Twitter porukama kojima su gledatelji izrazili svoje ogorčenje nakon što je Paul Rosolie bio prisiljen opozvati kontroverzni eksperiment s anakondom i to na pola puta, nakon što ga je zmija progutala do ramena.

Podsjećamo, Rosolie je tjednima golicao znatiželju svjetske publike predstavivši se kao plijen koji će, u posebnom armiranom odijelu s kacigom i uređajem za mjerenje vitalnih znakova, dopustiti anakondi da ga proguta, piše News.com.au.Zajedno sa svojim timom pronašao je anakondu dugačku 6 metara i tešku 114 kilograma u peruanskoj prašumi, a cijeli podvig bio je uživo prenošen na web stranici Discovery Channela.

Prije nego se ponudio kao hrana anakondi, Rosolie je poliven krvlju svinje kako bi kod zmije pobudio želju za jelom. Vezani članci Djevojka i piton Ležerno uklanjanje pitona je video koji će vam popraviti dan, Australci su neka posebna sorta Anakonda (Foto: Screenshot) Podvodni susret s golemom anakondom prizor je koji nećete moći izbrisati iz pamćenja

Dozvolio je da ga pojede anakonda - Ispričao čega se zadnjeg sjeća!

Ovaj prirodoslovac tvrdi kako mu je prije svega bilo važno da ne uznemiri previše anakondu, kao i da odijelo bude glatko kako je ne bi povrijedilo.

'Nisam se bojao. Testirali smo ovo odijelo i na njemu radili sa stručnjacima tako da sam znao kako ću biti siguran u njemu', izjavio je.

No, sat vremena nakon što je proveo unutar anakonde, Rosolie je prekinuo eksperiment, bojeći se da će biti slomljen.

Kako je pobjegao iz čeličnog stiska ove teške zmije - nije otkriveno.

Ipak, unatoč njegovoj želji da gledateljima pokaže više nego što su dosad znali, izgleda kako mu mnogi Amerikanci zamjeraju ovaj neuspjeh. Neki su ga na Twitteru optužili i da je izdao Ameriku.

Ovaj herpetolog, prirodoslovac i pisac razljutio i aktiviste za prava životinja samim time što je proveo sat vremena unutar zmije.

Evo što su mu ljudi poručili na Twitteru.