Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema da zapne

VIDEO Ruski 'Rambo' stiže upomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad netko zapne na cesti, drugi vozači ne bi trebali biti indiferentni, a upravo to je pokazao jedan vrlo snažan ruski vozač.

Dobro se dobrim plaća, kaže stara poslovica, a nikad ne znate kad bi vam pomoć neznanca mogla biti prijeko potrebna.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

>> VIDEO Obišao kamion na otvorenoj cesti - UNAZAD!

Jedan ruski vozač zapeo je na tramvajskim tračnicama u snijegu i nije mogao pomaknuti automobil s mjesta, a drugi vozači su ga samo obilazili. Na video snimci, koju je snimio jedan od indiferentnih vozača, na oko 1:45 minute pojavio se čovjek, koji je zaustavio svoj SUV, izašao i pomogao kolegi u nevolji.

Nije ga pogurao, kako bi većina pomislila, već je u stilu snagatora, jednostavno podigao čitav stražnji dio auta, nakon čega je vozač samo dodao lagano gas i oslobodio se. Snagator se nakon toga okrenuo i sagnuo da očisti šake snijegom te sjeo u svoj auto i krenuo dalje. Doista je učinio dobro djelo. Pogledajte snimku, koju prenosi English Russia.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene