Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nokaut jednim potezom

VIDEO Je li ovaj provokator dobio što je i zaslužio?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevaljalac se u popularnom australskom turističkom središtu Cavill Aveu namjerio na krivoga. Dotad ukipljeni umjetnik na provokacije je reagirao eksplozivno.

Umjetnici koji na gradskim ulicama ukipljeno glume razne likove, poput Kipa slobode ili nekih povijesnih velikana, uvijek su popularna atrakcija za turiste.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Slika nije dostupna Nesvakidašnji obračun Prekid borbe u prvoj rundi: Pogodio je klokana šakom u glavu kako bi spasio psa

No, nerijetko se oko njih okupljaju i kojekakvi smutljivci i mutikaše, čija je jedina namjera provocirati.

>> Policajca u cik zore udario šakom u glavu!

Jedan se takav mučki provokator namjerio na ukipljenog umjetnika u popularnom australskom turističkom odredištu Cavill Aveu pored Brisbanea, ali nije se dobro proveo.

Performer je njegove nasrtaje kraće vrijeme ignorirao, no kada mu se nevaljalac pozicionirao direktno ispred njega, izgubio je živce te mu odvalio šaku u lice.

Snimku pogledajte u priloženom videu, koji je postao toliko popularan da je na YouTubeu pregledan već više od dva milijuna puta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene