Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Noćno je dežurstvo u cik zore loše završilo za jednog međimurskog policajca - osim prijetnji ubojstvom, 'zaradio' je i 'šljivu' na oku, nakon što ga je 26-godišnjak u Donjem Kraljevcu udario šakom u glavu, doznajemo iz policije.


Rano nedjeljno jutro započelo je burno u mjestu Donji Kraljevec. 26-godišnjak iz mjesta Sveta Marija, koji je od ranije poznat policiji, šakom je udario policajca u glavu i prijetio mu - ubojstvom.

Vezani članci Milan Bandić Bandić: "Proći će i ta korona pa ćemo disati punim plućima i piti pivu na štengama. I ja ću s njima popiti pivu" Predmeti kojima je 77-godišnjak oštećivao vozila sa registarskim oznakama Republike Srbije - 2 Muškarac uništavao vozila sa srpskim registracijama i ostavljao prijeteće poruke: "Treba vam zabraniti ulazak u RH na 500 godina"

'Napao je iskusnog policajca od 40-tak godina iz Preloga,  sve se dogodilo na Kolodvorskoj ulici. Ophodnja je provjeravala jednu dojavu o narušavanju javnog reda i mira, pa su legitimirali i tog mladića. On je prijetio policajcu ubojstvom, u stilu 'naći ću te kad -tad', ozbiljne su to prijetnje. ' , ispričao je za Dnevnik.hr glasnogovornik međimurske policije Zdravko Kolarić.

>> VIDEO 'Ne lomi joj nogu': Pogledajte kako je riječka policija privodila prosvjednike

Nasilnik je svladan i  uhićen, a tog 26-godišnjaka čekaju dvije kaznene prijave - jedna za prijetnju ubojstvom i druga za napad na policijskog službenika. Policajac je lakše ozlijeđen, 'zaradio' je - 'šljivu' na oku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook