Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio mu i ubojstvom

Policajca u cik zore udario šakom u glavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćno je dežurstvo u cik zore loše završilo za jednog međimurskog policajca - osim prijetnji ubojstvom, 'zaradio' je i 'šljivu' na oku, nakon što ga je 26-godišnjak u Donjem Kraljevcu udario šakom u glavu, doznajemo iz policije.

Rano nedjeljno jutro započelo je burno u mjestu Donji Kraljevec. 26-godišnjak iz mjesta Sveta Marija, koji je od ranije poznat policiji, šakom je udario policajca u glavu i prijetio mu - ubojstvom.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

'Napao je iskusnog policajca od 40-tak godina iz Preloga,  sve se dogodilo na Kolodvorskoj ulici. Ophodnja je provjeravala jednu dojavu o narušavanju javnog reda i mira, pa su legitimirali i tog mladića. On je prijetio policajcu ubojstvom, u stilu 'naći ću te kad -tad', ozbiljne su to prijetnje. ' , ispričao je za Dnevnik.hr glasnogovornik međimurske policije Zdravko Kolarić.

>> VIDEO 'Ne lomi joj nogu': Pogledajte kako je riječka policija privodila prosvjednike

Nasilnik je svladan i  uhićen, a tog 26-godišnjaka čekaju dvije kaznene prijave - jedna za prijetnju ubojstvom i druga za napad na policijskog službenika. Policajac je lakše ozlijeđen, 'zaradio' je - 'šljivu' na oku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene