Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

TOP SHOP

Video pozivom obavite omiljeni shopping – bez izlaska iz kuće

PR
PR Foto: PR
Kao alternativu odlasku u trgovinu, Studio Moderna pokrenula je projekt Top Shop virtualnog dućana koji vidi kao dugotrajnu uslugu i dodatnu vrijednost za kupca.

Pandemija koronavirusa pred brojne tvrtke stavila je dotad neviđen izazov – nastaviti uobičajeno poslovati u uvjetima kada je to postalo gotovo nemoguće. Pronaći brza, inovativna i kvalitetna rješenja te prilagoditi se, trebalo je, doslovno, preko noći!

Studio Moderna od samog starta ozbiljno je shvatila situaciju i vrlo rano krenula raditi na novim funkcionalnostima kako bi istovremeno zaštitili sigurnost kupaca i zaposlenika i ujedno omogućili nastavak poslovanja. Tako je nastala ideja o virtualnom dućanu, koji je ovih dana uspješno krenuo s poslovanjem.

Top Shop virtualni dućan omogućuje kupcu da putem video poziva, koristeći mobitel, nazove prodavača koji se nalazi u fizičkoj trgovini, s njim obiđe police i razgleda proizvode, porazgovara o artiklima koji ga zanimaju, pogleda ih, dobije dodatni savjet, obavi kupnju i dobije dostavu – bez da je uopće napustio svoj dom!

PR PR (Foto: PR)

„Ponosni smo što smo u ovoj situaciji pokazali snagu i kreativnost tima te razvili i implementirali nove usluge. U trenutku kada smo, zbog situacije s virusom COVID-19, morali zatvoriti vrata naših dućana i brzo prilagoditi svoje poslovanje, rodila se ideja o nastavku rada upravo putem virtualnog dućana. Odgovorili smo na izazov, imamo odličnu uslugu koju smo pokrenuli u kratkom roku, a čestitke i zahvale idu cijelom našem timu koji se posvetio projektu i omogućio da virtualni dućan zaživi“, izjavila je voditeljica projekta, regionalna shop managerica Sanela Sertić.

Iako brojni kupci i dalje biraju sami otići u trgovinu, pogotovo kada se radi o proizvodima koje je potrebno vidjeti i testirati, u novim uvjetima suživota s korona virusom, virtualni dućan dobrodošla je mogućnost koja pruža gotovo isto, ali bez fizičkog dodira.

Top Shop virtualni dućan radi od ponedjeljka do petka od 8-13 i od 15-19 h te subotom od 8-12 h. Pristupiti mu možete preko Top Shop web stranice , a kako funkcionira cijela usluga možete pogledati i u kratkoj videoprezentaciji:
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene