Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka na provjeri

VIDEO: Poljak snimio Jetija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimio sam Jetija, tvrdi 27-godišnji mladić iz Varšave koji je kamerom zabilježio neobično veliko dlakavo stvorenje u Tatrama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kritika čelniku oporbe 'Karamarkov program je kao Jeti - svi pričaju o njemu, a nitko ga nije vidio' Slika nije dostupna Istraživanje na Oxfordu DNA analiza potvrdila: Ovo čudovište postoji, a znanstvenici ga idu uhvatiti živog

 

Stručnjaci za Jetije sada odlaze provjeriti mjesto na kojem je mladić snimio zagonetno biće. Lokalno stanovništvo priča da postoje glasine da Jeti na tom području boravi već stoljećima, ali ovo je prvi puta da je neobično stvorenje snimljeno, piše romaniatimes.at. Piotr Kowalski iz Varšave bio je u šetnji kada je ugledao kozu na jednom obronku. Kada ju je počeo snimati, primijetio je, kako kaže, Jetija da izlazi iza kamenja na planini. ‘Vidio sam to ogromno stvorenje koje je izgledalo poput majmuna, skrivao se iza kamenja. Kada sam ga vidio bilo je to kao da me pogodio grom’, rekao je Poljak medijima.

>> Ženka Jetija umalo zavela muškarca

‘Došao sam iz Varšave i nikada nisam uistinu vjerovao pričama lokalnih stanovnika o tom stvorenju. Ali sada vjerujem’, kaže Piotr. Film je predan na ispitivanje u fundaciju Nautilus, koji se bavi neobjašnjivim fenomenima. ‘Film očito pokazuje nešto što se kreće na dvije noge i veće je od normalnog čovjeka. Ali budući da se kamera toliko trese teško je reći o čemu se zapravo radi. Moramo otići na to mjesto i provjeriti tragove, ako je išta ostalo’, rekao je Robert Bernatowicz iz Fundacije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene