Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već se provodi

Hajdaš Dončić: HDZ-ov program je kao 'big foot', svi su vidjeli stopalo, ali stvorenje nitko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić ustvrdio je u utorak da se HDZ-ov gospodarski program temelji na infrastrukturnim projektima koje provodi njegova Vlada.

HDZ-ov gospodarski program je lista projekata Vlade koji se već provode, to su hrvatski nacionalni projekti koji ovise o EU financiranju. To nije gospodarska politika jer se ona sastoji iz porezne politike i sl., rekao je ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić optuživši HDZ da je te projekte ukrao od drugih.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..." Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Hajdaš Dončić je pritom postavio pitanje "A gdje je taj gospodarski program", usporedivši ga s Jetijem. "Svi su vidjeli veliko stopalo, a nitko nije vidio Jetija", dodao je.

HDZ sindikatima na uvid ustupio svoj gospodarski program

Taj su program tek napisali njemački stručnjaci, a sadašnja Vlada je već sve projekte pripremila za sufinanciranje Europske unije, kazao je.

Također se pohvalio rezultatima javnih poduzeća unutar njegova resora, ustvrdivši da njegov prethodnik Božidar Kalmeta nije ni znao koliki su bili gubici javnih poduzeća u vrijeme HDZ-ove vlasti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene