Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan talent

VIDEO Istodobno piše na engleskom i kineskom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna žena iz sjeverne Kine ima neobičan talent zbog kojeg se razlikuje od ostalih.

Chen Siyuan, čije ime znači 'misli dalje', ima neobično umijeće pisanja s obje ruke istovremeno, javlja AP. Njezin talent nije naslijeđen, a nije ga stekla ni kroz praksu. Otkrila ga je sasvim slučajno i to kada je u srednjoj školi dobila puno domaće zadaće iz engleskog jezika.

>> Počela svirati s 2 godine: Pogledajte 7-godišnje čudo od djeteta!

Vršnjaci su joj zavidjeli na toj vještini, a mnogi od njih pokušali su učiniti isto, no bez uspjeha. 'Kada ljudima kažem za to, obično mi ne vjeruju. Mnogi od njih odmah pokušaju isto', ispričala je 24-godišnja Chen koja je inače dešnjakinja.

Ono što posebno iznenađuje je da može pisati u isto vrijeme i na engleskom i na kineskom jeziku. Svoj dar pripisuje svojoj sposobnosti da se u isto vrijeme usredotoči na dvije različite stvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Istraga u tijeku Šokantno otkriće u Sibiru: U rijeci Amur pronađena vreća s 27 pari odsječenih ljudskih ruku Slika nije dostupna Mladi umjetnik Sinišin talent: Ne smeta mu ni siromaštvo, ni poljski WC, ni škola udaljena 8 km, jer ima svoj svijet

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene