Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prava zamjenska majka

VIDEO Pogledajte ovu neobičnu obitelj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je sibirska tigrica odbacila svoja dva mladunca, našla se neobična zamjenska majka.

Kada je ženka sibirskog tigra u zoološkom vrstu u ruskom Sočiju na svijet donijela dva mala tigrića, zaposlenici su bili presretni, no nažalost, majka ih je odbacila.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

Tada je, kao zamjenska majka, na scenu stupila jedna vrlo zanimljiva kandidatkinja. Cleopatra je ženka sharpeija koja je na sebe preuzela sve majčinske dužnosti nad tigrićima Clyopom i Plyushom, piše Daily Mail.

Cleopatra se oštenila otprilike u isto vrijeme kad su na svijet došle dvije malene tigrice, pa je zato bi mogla dojiti svoje dvije 'posvojene kćeri' koje sad žive zajedno s njom i njenim psićima.

>> I dupini vole pse: Pogledajte samo ovaj poljubac!

Clyopa i Plyusha igraju se sa psićima i mačkama bez ikakvih problema, pa čak i s jednoipolgodišnjom kćeri para koji ih je privremeno usvojio. 'Cleopatra ih je odmah prihvatila. Prala ih je i hranila kao da su njeni. Čak su i spavali svi zajedno', rekla je pomoćna direktorica zoološkog rta i Sočiju.

Dva su sibirski tigrovi ugrožena životinjska vrsta poznato je svima. U divljini ih je manje od 400 i to uglavnom na istoku Rusije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene