Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično stvorenje

VIDEO Vjeruju da su uhvatili misterioznu zvijer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par iz Teksasa uhvatio je neobično stvorenje za koje mnogi, pa i oni sami, tvrde da je legendarna zvijer Chupacabra. Nažalost, svojeg novog ljubimca morali su eutanazirati po naredbi lokalnih vlasti.

Arlen Parma i Jackie Stock uhvatili su i udomili bezdlako četveronožno stvorenje za koje nitko nije siguran što je pa su ga oni nazvali Chupie, po legendarnoj Chupacabri, zvijeri koja siše krv domaćim životinjama.

Pročitajte i ovo Dječaci uhićeni nakon što je nekoliko životinja ubijeno na koledžu na londonskom koledžu Dječaci od 11 i 12 godina uhićeni nakon što je nekoliko životinja ubijeno: "Ovo je bila užasna epizoda" Požari bjesne Teksasom bjesne Teksasom FOTO Požari izvan kontrole: Evakuirano i postrojenje za nuklearno oružje - "Molite se i spakirajte"

Iako životinja nije predstavljala opasnost za bilo koga, jer ju je navedeni par držao u kavezu i dobro hranio, teksaški odjel za parkove i divljač naredio im je da životinju eutanaziraju, prenosi NY Daily News.

Otkrivena nova vrsta dupina!

Zapravo imali su dva izbora, životinju pustiti nazad u prirodu ili je dati eutanazirati.

Stephanie Bell, iz odjela za istrage o zlostavljanju životinja unutar organizacije PETA, tvrdi kako se ne radi o nikakvoj Chupacabri, već bolesnom rakunu. "Obzirom na viđene snimke, vjerujemo da se radi o bolesnom rakunu bez dlake, koji pati već dugo vremena", pojasnila je Bell.

Jackie Stock je nesretnu životinju odnijela u prihvatilište za životinje gdje će je uspavati, a tek onda identificirati kojoj vrsti pripada. Jesmo li spomenuli da su imali izbor vratiti životinju nazad u prirodu?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene