Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko bi rekao!

VIDEO Ovako izgleda prvi Albanac koji je promijenio spol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kujtim Šehu, odnosno sada Edona James, ostat će upisan u povijesti svog naroda kao prvi Albanac koji je promijenio spol.

'Ja sam iz Suve Reke, ali sam odrasla u Njemačkoj gdje sam emigrirala kad sam imala 6 godina. Rođena sam kao muškarac, ali u glavi sam bila žensko. Od djetinjstva sam mislila kao žena i živjela kao žena. Uvijek sam mislila da sam žensko', rekao je u intervjuu, prenosi srpski Kurir.

Šehu je spol promijenio u Njemačkoj, i kaže da se više nikad neće vraćati u Suvu Reku. Kaže da je iz konzervativne albanske obitelji koja je željela da on kao sin ima što više djece i da je bio velik otpor prema odluci da promijeni spol.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sumnja na trovanje Strava u Zagrebu: U kući pronađena tijela muškarca i žene Slika nije dostupna STRAŠAN DOGAĐAJ VIDEO Brutalan napad u Beogradu: Nogama i rukama tukao ženu te ju vukao po tlu, u jednom se trenutku srušila

FOTO Bivši vojnik promijenio spol, prešao na islam i stupio u brak s...

Ipak, napominje da ga je obitelj na kraju prihvatila.

'Imala sam puno problema u školi, ali sigurno manje nego što bih imala da sam odrastala na Kosovu. Nijemci nisu zatucani ali je ipak bilo teških trenutaka. Nikad nisam htjela raditi ono što rade dječaci, odbijala sam igrati nogomet i oblačila sam lutke s djevojčicama', rekla je Edona.

'Od djetinjstva sam mislila kao žena i živjela kao žena. Uvijek sam mislila da sam žensko", rekao je u intervjuu.

Ističe kako se želi baviti manekenstvom i showbizzom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene