Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promijenio život

FOTO Bivši vojnik promijenio spol, prešao na islam i stupio u brak s...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je bivši britanski vojnik u potpunosti promijenio svoj život – promijenio je zanimanje, religiju pa čak i spol!

Laurens, odnosno Lucy Vallender je bivši britanski vojnik koji je postao prvi transsrodni Britanac musliman. Osim toga, Lucy je u braku s drugim muškarcem koji je, također, musliman, piše Daily Mail.

Lucy je još od tinejdžerskih dana znala da želi biti žena, a kao žena se počela odijevati s 28 godina kada je otišla iz vojske. U tom je razdoblju počela ulaziti i u ljubavne veze s muškarcima. Neko je vrijeme uzimala hormonsku terapiju, a prije nekoliko godina se podvrgnula operaciji promjene spola.

>> ON je zapravo ONA: 20 godina služio kao američki specijalac!

Nakon toga je donijela još jednu odluku – prešla je na islam. S novim identitetom, Lucy se udala za Murada,koji je također musliman, u Londonu. Njega je upoznala preko interneta i on nije upoznat s činjenicom da je Lucy zapravo promijenila spol.

'Nakon vjenčanja sam ga vidjela dva puta. Kada se vidimo, imamo seks. Nisam mu rekla da sam transseksualac, ali je morao posumnjati kada je vidio moje ožiljke', kazala je.

Pročitajte i ovo Luka Grbeša Hrvatski festival Žudija Rimski vojnici okupili se u Loboru: "Znamo da sljedećih 25 godina ovoga neće biti" Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja

Kako je prešla na islam, počela je ići i u džamiju i tu se susrela s problemima. Naime, nisu joj dopustili da moli s drugim ženama. 'Kažu da sam prvi transrodni musliman, ali sam sigurna da ih je više, da su samo prestrašeni', kazala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene