Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabava za ljubimce

VIDEO: Otvoren noćni klub za pse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Manhattanu i psi uživaju u noćnom životu baš kao i njihovi vlasnici. U siječnju je naime, otvoren 'Fetch Club' - noćni klub za pse.

Ako idu navečer van i nežele svoje ljubimce ostaviti same kod kuće vlasnici ih mogu ostaviti u 'Fetch Clubu gdje će njihovi miljenici moći uživati u glazbi, izležavati se na luksuznim kaučima i foteljama, te piti koktele posebno prilagođene psima. 'I ja i mnogo mojih prijatelja imamo pse i često puta nam se dogodilo da zbog njih kad je najbolja zabava moramo kući. Tako smo i došli na ovu ideju', kazala je kreativna direktorica kluba Ami Goodheart.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Ilustracija U Južnoj Koreji Mesna industrija se opirala, ali nema povratka: Zabranjuje se klanje pasa i prodaja njihova mesa

Ako vlasnici iz nekog razloga ne mogu doći po psa istu večer ili odluče ostati dulje vani, mogu to učiniti i ujutro. U sklopu kluba se naime, nalazi i hotel. Prema podacima iz 2010. u New Yorku je registrirano 100.000 pasa, no procjenjuje se da je stvarna brojka veća od 500.000.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene