Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se dogodilo jednom

VIDEO 'Otimaju me vanzemaljci, izgledaju kao reptili i žele moju dušu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ona je sigurna da vanzemaljci žele baš nju. Otimali su je, kaže, već nekoliko puta nakon čega bi se budila s ožiljcima.

Britanka Sarah McDonald tvrdi kako su devedesetih godina prošlog stoljeća s njom u kontakt stupili vanzemaljci te da su je od tad do prošle godine nekoliko puta oteli.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Nestali dječak Émile Osam mjeseci potrage Novi trag u slučaju nestanka malog Émilea: "Intenzivno pretražujemo sve podatke i snimke"

'Upitala sam ih što žele od mene, rekli su da su došli po mene i moju obitelj da uzmu moju energiju i moju dušu', ispričala je Samantha u emisiji This Morning.

Svoje otmičare opisala je ga reptile, a sigurna je kako žele baš nju i njenu energiju jer se bavi iscjeljivanjem i meditacijom.

FOTO Imaju li vanzemaljci na Mjesecu bazu iz koje nas promatraju?

Zna da je vanzemaljci otimaju, ali se ne sjeća što se tada događa. Kaže kako ima rupe u sjećanju te da se budila s ožiljcima po tijelu, a da su joj u glavu dolazile misli koje nisu njene na temelju čega je zaključila kako joj kontroliraju i um.

Kaže kako je zbog susreta s vanzemaljcima prate i britanske tajne službe koje joj često iznad kuće prelijeću crnim helikopterima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene