Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan objekt

FOTO Imaju li vanzemaljci na Mjesecu bazu iz koje nas promatraju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove snimke Mjeseca zaintrigirale su javnost nakon čega se pojavilo pitanje - kakav je to neobičan objekt na mjesečevoj površini?

Jedan YouTube korisnik Googleovim je alatom za pretraživanje površine Mjeseca uočio jedan vrlo zanimljiv prizor - objekt V izgleda sa sedam, kako se čini, svjetala. Na nekim web stranicama i forumima već su se povele rasprave o tome radi li se o nekom prirodnom obliku, svemirskom brodu ili bazi vanzemaljaca s koje promatraju Zemljane. Postoji čak i tumačenje kako bi to mogla biti i supertajna baza koju su napravili ljudi.

Pročitajte i ovo Jesmo li sami? - 5 Bizarno Novinar u meksičkom parlamentu pokazao tijela i tvrdi da su to izvanzemaljci: "Ovo je prvi put" Objekt na australskoj plaži Tajanstveni metalni cilindar VIDEO Napokon riješen misterij: Otkriveno što je zapravo misteriozni objekt koji se nasukao na australskoj plaži

VIDEO i FOTO Neobična svjetla na nebu uznemirila Puljane i Zagrepčane

O čemu god se radilo i neki stručnjaci priznaju da su fotografije vrlo intrigantne, među njima i bivši agent FBI-a Ben Hansen koji je sada glavni istražitelj za dokumentarnu emisiju 'Fact or Faked: Paranormal Files', piše Huffington post.

Neki ipak vjeruju da se radi samo o greški na objektivu NASA-ine letjelice Clementine koja je ovaj neobičan objekt dokumentirala. A što vi mislite?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene