Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maleni Misael sa svoje tri godine teži čak 70 kilograma.


Trogodišnji Misael iz Brazila teži nevjerojatnih 70 kilograma i ne može prestati jesti. Liječnici vjeruju da dječak boluje od Prader-Willi sindroma, iznimno rijetkog genetskog poremećaja kojeg karakteriziraju stalna i grad i želja za hranom. Djeca s ovim sindromom jedu 3 do 6 puta više od svojih zdravih vršnjaka.

Vezani članci Brazilka je u šest godina izgubila 80 kilograma (FOTO: Instagram/thaynabarboza) Na fotografijama doista vidite istu djevojku, bakina smrt potaknula ju je na čudesan preobražaj Slika nije dostupna Ne žrtvujte osam sati spavanja ni za što: Nedostatak sna vas može ubiti

'Čak je i odlazak liječniku ili bilo kakav drugi izlazak iz kuće vrlo težak i kompliciran. Dok hodamo cestom ljudi zastaju da bi se slikali s njim i kažu kako nikada nisu vidjeli tako velikog dječaka. Sve žele znati, koliko je težak, koliko ima godina', kaže Misaelov otac.

Dječak težak 95 kilograma: Uhićeni roditelji!

Misael je rođen kao zdrava beba s 2,9 kilograma, a otada, svakog mjeseca svog života na težini dobiva 3 kilograma, piše Daily Mail.

Za Prader-Willi sindrom ne postoji lijek, a osim abnormalne težine utječe i na smanjenje tonusa mišića, zdravlje srca i dičnih puteva, koncentraciju, sposobnost učenja te može uzrokovati i psihičke probleme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook