Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedino skijaško natjecanje za amatere u slalomu i to noćno, održano je na Petehovcu iznad Delnica. Dobra organizacija i odlična fešta privukle su na to malo goransko skijalište gotovo tisuću posjetitelja. I naša ekipa bila je tamo - radila i branila boje svoje TV kuće na stazi.


S koliko žara su skijaši ušli u bitku za jedno od prva tri mjesta najbolje govore snimljeni kadrovi. 'Danas ujutro cijelo prijepodne na Čelimbaši smo naporno trenirali i dobro je, dobro je, bit će dobro', rekao je Tomislav Muhvić iz Gerova. Neki su i prošle godine sudjelovali na ovom neobičnom natjecanju. 'Drugi puta, branim zlato od prošle godine', otkrila nam je Ankica Kezele iz Delnica. Ankica nije uspjela obraniti zlato. Osvojila je drugo mjesto. A snage su odmjerili i mali natjecatelji iz mnogih goranskih i riječkih ski klubova.

Novinaru i snimatelju Nove TV prva dva mjesta

Vezani članci Fakultet političkih znanosti u Zagrebu (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Fakultet političkih znanosti ukida kolegij Istraživačko novinarstvo, evo što o tome misli struka Slika nije dostupna 'On je najveće zlo na svitu. Da vidite kako kida, baca kravu, ždribe, kozu…'

Petehovac je nekada imao stazu dugu pet kilometara koja je, kao i žičara, vodila iz Delnica do vrha. Mnogi bi je ponovno željeli proći. 'Nadamo se da se jednog dana možda dogovore i gradonačelnici i svi pa nam jednu veliku želju ispune', apelira Monika Majnarić iz Ski kluba Delnice. U posebnoj kategoriji nastupili su i novinari. Iako zbog poslovnih obaveza nismo uopće imali vremena za pripreme ekipa NoveTV nije vas ni ovaj put iznevjerila. Prvo mjesto snimatelj Mario Kovačić, a drugo moja malenkost.

Fešta je potrajala do kasno u noć. Da ne znate gdje ste, mislili bi da ste na nekom after ski partyu u Austriji ili italiji. Samo da je još više i bolje iskoristiti prirodne potencijale koje imamo.