Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovkinja Roza Zanini Mozara trenutačno studira u Zagrebu i nije mogla doći na proslavu rođendana svoje prijateljice. Stoga joj je snimila simpatičan video.


Stotine kilometara dijele Rozu, studenticu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, od njezine najbolje prijateljice Katije iz Dubrovnika kojoj 20. siječnja nikako nije mogla biti na proslavi rođendana, piše Dubrnovniknet. Čestitku joj je odlučila poslati na originalan način - snimivši kratki spot uz njihovu omiljenu pjesmu.

Vezani članci Biralište u Dubrovniku - U sudnici - 1 Iako su ublažene, epidemiološke mjere na biralištima i dalje vrijede - prisjetimo se na što trebamo obratiti pažnju Mato Franković Članovi dubrovačkog HDZ-a dobili prijetnje SMS porukama: ''Bit ćemo vas prisiljeni sankcionirati izbacivanjem iz članstva u stranci''

'Inače ja njoj snimim neke smiješne video snimke kako pjevam ili nešto slično, jer ona studira u Dubrovniku, a ja u Zagrebu, pa sam odlučila za njen 19. rođendan nešto malo bolje snimiti. Ideja je bila da izgleda kao da ona dan provodi sa mnom', ispričala je Roza.

>> Rasplakala se od sreće: Rođendan iz snova 6-godišnjakinje!

Njezina prijateljica snimkom je bila oduševljena. 'Katija je video gledala u autobusu, rekla mi je da se smijala i plakala od sreće', rekla je Roza

U izradi ovog videa Rozi je pomogao kolega student Robin Pretković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook