Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gumene žene

VIDEO: Nije išlo sa ženama pa živi s dvije lutke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gordon Griggs (42) iz Virginije nije mogao naći djevojku pa je sreću potražio u dućanu. Kupio si je dvije gumene lutke u prirodnoj veličini, Ginger Brooke i Kelly Sue.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Srušio se manji avion Nepal: Šestero preživjelih u zrakoplovnoj nesreći Slika nije dostupna Hoće li ih pronaći? 'Imamo razloga vjerovati da su rudari živi'

Kaže da su mu žene učinile mnogo loših stvari, koje je kronološki nabrojao na internetu. Zamjerile su mu se na maturalnoj večeri, i u vezi ga iskorištavale za premještavanje namještaja. 'Čim sam vidio reklamu znao sam da ću kupiti bar jednu. Trebalo mi je devet mjeseci da skupim potreban novac, ali to se ispostavilo dobrim jer je za to vrijeme izašla nova linija lutke, broj 4,' rekao je.

'Sada vrijeme prolazi tako brzo. Nemam ni najmanju želju biti s pravom ženom. Ginger Brooke mi ispunjava svaku želju i san. Savršeni smo jedno za drugo, ona me nikada neće pokrasti ili mi lagati, jako sam sretan,' rekao je. Ime je izabrao tri mjeseca prije nego ju je kupio. Tražio je da lutka bude svijetle puti, tamne kose i nevinog pogleda. Da Ginger ne bude usamljena dok je on na poslu, kupio je još jednu lutku Kelly Sue. Svejedno mu je Ginger najdraža, a Kelly se na to 'ne ljuti'. Ginger 'spava' svaku noć u krevetu s njim, a Kelly spava na stolcu pokraj kreveta. 'Imam samo dva ljudska prijatelja, ali ni oni ni itko drugi neće ni taknuti Ginger i Kelly dok sam ja živ,' rekao je Griggs.

Rekao je da je shvatio da otkad ima Ginger da mu ne treba nitko drugi i da je sigurniji u sebe. 'Osjećam se sigurnije i zaštićenije jer znam da nikad neću gubiti ni vrijeme ni novac na neku ženu koja me samo želi iskoristiti,' zaključio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene