Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka nadzorne kamere

VIDEO Nesvakidašnji prizor: Izazvala je paniku u trgovačkom centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimile su je nadzorne kamere, a nakon što je prošetala centrom, ova radoznala puma smjestila se na ulaz restorana u centru gdje je na kraju i ulovljena.

Posjetitelji shopping sentra u Salt Lake Cityu u SAD-u doživjeli su nesvakidašnje iskustvo kada im se u shoppingu pridružio planinski lav, poznatiji pod nazivom puma.

Pročitajte i ovo Ilustracija NIJE POSTOJALA OPASNOST VIDEO "Molimo vas da se uputite prema najbližem izlazu": Zagrebački šoping centar objavio zašto je proveo evakuaciju PR Family fun & home Mall Family fun & home Mall otvara svoja vrata 7. svibnja 2021.

Puma ubijena nakon što se zavukla u dvorište u središtu grada

Snimile su je nadzorne kamere, a nakon što je prošetala centrom, ova radoznala puma smjestila se na ulaz restorana u centru gdje je na kraju i ulovljena.

Leesha Francis, jedna od djelatnica u centru rekla je kako se na smrt preplašila kada je dolazila na posao te ugledala pumu kako leži pred restoranom.

Jedan od preplašenih djelatnika nazvao je policiju koja je stigla unutar 15 minuta te pucala na pumu strelicama sa sredstvom za uspavljivanje.

Kuna zlatica terorizira Splićane po plažama od Zente do Žnjana

Prema policijskom izvješću, puma je upucana te pobjegla u obližnje raslinje gdje je ubrzo pronađena te onako uspavana i ošamućena, stavljena je u kavez.

Planinski lav spada u skupinu mačaka, te je ujedno i jedna od najvećih svoje vrste, može skočiti do 5 metara u visimu te preko 12 metara u daljinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene