Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnja sigurnosti

Puma ubijena nakon što se zavukla u dvorište u središtu grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je ubila pumu koja je na neki način uspjela pronaći put do središta Santa Monice te se zavući u dvorište poslovne zgrade u blizini parka.

Iako je policijapumu u nekoliko navrata pokušala uhvatiti i uspavati, nije im uspjelo te su je morali ubiti kako bi zaštitili stanovništvo, piše AP.

Pročitajte i ovo Ubijena mačka Lavina reakcija Maturant mučio i ubio mačku pred drugom djecom: Policija ga kazneno prijavila, prijeti mu izbacivanje iz škole Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

Mlada ženka pronađena je jučer u 6 sati, u ulici u kojoj je smješten vrtić, crkva i uredi velikog broja tvrtki. Iz sigurnosnih razloga cijela je ulica tijekom akcije hvatanja bila zatvorena. 

'Ne možemo riskirati sa sigurnošću građana', rekao je Robert Almand iz policije. Još uvijek nije poznato kako je puma završila u središtu grada.

>> Medvjedica spasila starca iz ralja planinskog lava

Jeff Sikich, biolog koji radi u national Park Serviceu, kaže kako nikada nije čuo da puma dođe u područje kamo je ova stigla. Analiza će utvrditi je li životinja bila bijesna.

Iako se u Kaliforniji zabilježi viđenje na stotine puma, napadi na ljude vrlo su rijetki. U razdoblju od 1890. do 2007. zabilježeno je 16 napada.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene