Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što sve neće smisliti...

VIDEO Nećete vjerovati čemu služi ovaj aparat!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinezi su se dosjetili kako doniranje sperme učini, prema njihovom mišljenju, još lakšim.

Automatski vaditelj sperme, naziv je stroja kojeg je kineska bolnica u Nanjingu, prijestolnici provincije Jiangsu, predstavila javnosti. Radi se o napravi koja omogućuje donatoru da obavi donaciju bez uporabe ruku, jer stroj sve obavlja umjesto njega.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dug 724 metra Rušenje golemog nadvožnjaka u samom središtu grada Slika nije dostupna Kina: 70. godina od japanskog masakra u Nanjingu

Komponenta koja izaziva najviše kontroverzi je možda pipa za masažu, koja se može prilagoditi visinski, tako da paše svakom donatoru. Nakon što se donator "prikopča" na aparat, potrebno je podesiti još i frekvenciju , amplitudu i temperaturu masaže, nakon čega je sve spremno za doniranje. Ipak, za one koji se osjećaju sputano, postoji i zaslon na kojem mogu potražiti dodatni poticaj, prenosi iflscience.com.

Alkohol i cigarete ne smanjuju potenciju kod muškaraca. Ali OVO - da!

Ravnatelj odjela urologije u spomenutoj bolnici kaže kako je aparat dizajniran da pomogne onima koji pronalaze doniranje sperme klasičnim metodama preteškim zadatkom.

U priloženom videu možete pogledati dotičnu tehnologiju, doduše ne u punoj primjeni, ali možete steći poprilično jasnu ideju kako stroj radi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene