Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Španjolski hotelijeri na muci

VIDEO: 'Ne skačite s balkona u bazen'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč učestalim nesrećama i upozorenjima španjolskih hotelijera, avanturisti na ljetovanju u Španjolskoj sve češće izvode ludorije po hotelima i skaču s njihovih balkona u bazene ispod.

Pročitajte i ovo Gol muškarac na balkonu - 4 Slavonski Brod Muškarac izašao na balkon bez gaća, na vrata mu pokucala policija Dubrovnik - 2 Niže cijene Zimi je omiljena destinacija Hrvata: "Da smo planirali, ne bi ovako dobro ispalo"

Osim što ignoriraju upozorenja, svoje kaskaderstvo objavljuju i putem interneta, no nerijetko se dogodi prava nesreća, a dosad ih je u španjolskim hotelima zabilježeno preko 30. 'Jasno je da su mnogi od njih bili pod utjecajem alkohola, ili drugih supstanci', pojasnio je za Euronews.net Sebastian Darder, glasnogovornik udruženja hotelijera Balaerskih otoka. Njihove skokove Španjolci nazivaju 'balkoniranjem', a često oni koji skaču s tih balkona, završe svega nekoliko centimetara od rubnjaka i stravično teških ozljeda.

Politika nekih hotela je neumoljiva, pa se tako 'kaskaderi' odmah izbacuju van, dok drugi postavljanjem panela žele skokovima stati na kraj. Ništa od toga nije spriječilo mladog 20-godišnjeg Britanca Ryana Elleya da skoči sa drugog kata hotela 'Playa d'en Bossa' na Ibizi 8. kolovoza ove godine te zadobije teške ozljede i padne u komu. Helikopterom je prevezen u bolnicu u Mallorci, a osim što se doktori bore za njegov život, obitelj mladića će samo za njegovo prebacivanje u Veliku Britaniju morati platiti oko 18.000 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene