Najmanje 80 kilograma morale su imati natjecateljice koje su pristupile natjecanju Miss Jumbo Queen održanom na Tajlandu.


U tom natjecanju sudjelovala je 31 žena, a titula Miss Jumbo Qeen pripala je Korawan Sukornkeyoon, teškoj 85,7 kilograma. Ona je osvojila je 882 američka dolara, opremu za vježbanje i nekoliko tečajeva zdravog mršavljenja, javlja Reuters.

Vezani članci Piton Šest metara i 100 kilograma čistog straha: Jedva uspjeli obuzdati ogromnog pitona, ali su sve snimili Rupa Zemljo, otvori se! Tlo mu se otvorilo pod nogama, nije ni stigao reagirati

Natjecanje je organizirano kako bi promoviralo zdrav životni stil. Prije samog događaja, mlade žene, koje su se prijavile, morale su pohađati tečaj mršavljenja i ljepote. One koje su tijekom tog razdoblja smršavjele, dobile su dodatne bodove na natjecanju.

‘Inače ljudi misle kako je organiziranje natjecanja ljepote za pretile žene način da im se izrugujemo. Ali mi ne razmišljamo tako’, rekao je Wimol Chaimwat, organizator Miss Jumbo.

Pobjednica je izabrana na temelju izgleda, izvedbe talenta, odgovora koje je dala na pitanja žirija te gubitak kilograma tijekom tečaja.

Natjecanje Miss Jumbo QQueen možete pogledati u priloženom videu.