Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjelovala 31 natjecateljica

VIDEO: Miss Jumbo - ljepotice iznad 80 kg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 80 kilograma morale su imati natjecateljice koje su pristupile natjecanju Miss Jumbo Queen održanom na Tajlandu.

U tom natjecanju sudjelovala je 31 žena, a titula Miss Jumbo Qeen pripala je Korawan Sukornkeyoon, teškoj 85,7 kilograma. Ona je osvojila je 882 američka dolara, opremu za vježbanje i nekoliko tečajeva zdravog mršavljenja, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Bi-2 grupa ne podnosi kritike Međunarodni skandal: Putin naredio uhićenje članova popularnog benda Ilustracija Očevid u tijeku Trojica Hrvata ozlijeđena u nesreći na Tajlandu: "Jedan je slomio rebra, a drugog operiraju"

Natjecanje je organizirano kako bi promoviralo zdrav životni stil. Prije samog događaja, mlade žene, koje su se prijavile, morale su pohađati tečaj mršavljenja i ljepote. One koje su tijekom tog razdoblja smršavjele, dobile su dodatne bodove na natjecanju.

‘Inače ljudi misle kako je organiziranje natjecanja ljepote za pretile žene način da im se izrugujemo. Ali mi ne razmišljamo tako’, rekao je Wimol Chaimwat, organizator Miss Jumbo.

Pobjednica je izabrana na temelju izgleda, izvedbe talenta, odgovora koje je dala na pitanja žirija te gubitak kilograma tijekom tečaja.

Natjecanje Miss Jumbo QQueen možete pogledati u priloženom videu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene