Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krade sve

VIDEO: Mačak kleptoman ukrao 600 predmeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kalifornijski mačak koji je ukrao više od 600 predmeta kod susjeda svojih vlasnika u zadnje tri godine uhvaćen je na djelu zahvaljujući infracrvenoj kameri koja ga je snimila kako krade, javljaju lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veselo jutro u Puli NASMIJAO GRAĐANE Razigrani mačak napao zastavu SDP-a Slika nije dostupna Brutalan napad 'Pretukli su mi mačka jer sliči na Hitlera!'

Mačak Dusty, prozvan 'Mačak Klepto', tijekom tri godine je krao 'ručnike, rukavice, cipele, čarape, dječje igračke', rekla je na tv postaji ABC njegova vlasnica Jean Chu iz San Matea, južno od San Francisca. Dustyjevi nestašluci su znani svim susjedima koji su odustali od pritužbi. 'Nema smisla jer znamo kamo trebamo otići po svoje stvari', veselo je prokomentirao jedan susjed.

Njegovi vlasnici Jean Chu i Jim Coleman rekli su da je 'Mačak Klepto' postigao rekord kad je u jednoj noći ukrao 11 predmeta. Kamere američke tv postaje Animal Planet zaslužne su za snimku njegovih noćnih avantura. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene