Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija iz Utaha oslobodila je losa koji se zapleo rogovima u željezne ručke ljuljačke.


Narednik Lane Findlay osobno je pokušao kliještima osloboditi losa iz željeznih okova. Rekao je da je los bio u strahu i ozlijeđen. Findlay je skupio hrabrosti i samostalno se uputio u spašavanje ozlijeđenog losa. Prije toga je dao mobitel obližnjem promatraču i rekao mu da snima te ako mu se nešto dogodio da snimku da njegovoj ženi.

>> Brijunski jeleni u Gorskom kotaru uspješno proširuju obitelj

Vezani članci Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete Policija alkotestira vozače, arhiva (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Imamo šampiona! Čak 10 puta pokušao puhati alkotest. Bio je toliko pijan da je uređaj kapitulirao

Video prikazuje losa koji se bori sa želježnim ručkama ljuljačke, pokušavajući osloboditi rogove i vratiti se nazad u divljinu. Findlay je na kraju uspio kliještima osloboditi losa, koji je odmah potrčao do najbliže kante s vodom i počeo piti, nakon čega se onesvijetio, vjerojatno od umora i iscrpljenosti. Findlay je gotovo sat vremena polijevao losa sa vodom dok je čekao da stignu službenici za divlje životinje da procijene zdravlje nesretnog losa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.