Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izložba u Moskvi

VIDEO: Labirint sjena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U elitnom moskovskom trgovačkom centru, umjetnik Oleg Kulik postavio je izložbu kojom je želio pokazati da se sreća, kako kaže, ne kupuje novcem.

Ruski umjetnik Oleg Kulik stvorio je labirint sjena u moskovskom elitnom trgovačkom centru ‘TSUM’ kako bi ujedinio umjetnost i pravi život u jednoj, kako je sam naziva, velikoj avanturi. Trgovački centar u kojem kupuju imućni Rusi otvorio je svoja vrata umjetničkom svijetu, piše Reuters. Kulikova instalacija nazvana ‘Labirint sjena’ postavljena je na dva kata trgovačkog centra.

Pročitajte i ovo Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara"

‘Neki ljudi vole, recimo, Mercedese, drugi vole sjediti na planini i jesti koricu kruha, a ja nisam siguran da su oni koji imaju Mercedese sretniji, tako da tu donosimo te dvije stvari zajedno’, rekao je umjetnik. ‘Na taj način sve se događa u kvaliteti izvedbe, procesa kupovanja stvari, ‘oluje’ koja se događa u ovom trenutku naših vlastitih života. To je način na koji ja vidim stvari, za mene je to sve jedna velika pustolovina’, kaže Kulik.

Izložbu Olega Kulika možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene