Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Portanova zaposlila 1.000 ljudi

U Osijeku otvoren najveći trgovački centar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako gospodarska kriza ne jenjava, a potrošnja tek 'sramežljivo' raste, trgovački centri diljem Hrvatske i dalje niču.

Hrvatska se i ove godine penje na europskoj ljestvici gustoće trgovačkih centara. Na 1.000 stanovnika ima više od 150 četvornih metara trgovina. U Osijeku se danas otvorio najveći trgovački centar od Zagreba do Beograda. 'Portanova' je projekt lokalnog investitora, vrijedan više od 600 milijuna kuna. Osijeku nudi stotine novih robnih marki, devet kino-dvorana i što je najvažnije - u njemu je posao pronašlo 1.000 ljudi.

Pročitajte i ovo HDZ-ov plakat upućen splitskom gradonačelniku Ivici Puljku Rastu tenzije HDZ plakatom sprdao Puljka, ubrzo stigao odgovor: "Nije sramota biti nepismen, sramota je biti drzak i nepismen" Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke

'Teško je bilo doći do posla. Ja sam od prosinca slala preko stotinu zamolbi, ali ubola sam', kazala je presretna prodavačica Tijana Bošnjak. 'Neopisivo nam je drago što imamo posao. Slavonija je regija s velikom nezaposlenošću tako da je ovo neprocjenjivo', dodao je prodavač Zvonimir Lugarić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene