Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lovačka priča

VIDEO Kinez pretukao pet vanzemaljaca, jednog spremio za zimnicu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravi hit na internetu postala je priča izvjesnog Lija iz Kine, koji je napisao blog o svom navodnom bliskom susretu s hordom ratobornih izvanzemaljaca.

Na internetu su se nedavno pojavile snimke bića za koje je jedan Kinez tvrdio da je izvanzemaljac. Izvjesni Li iz provincije Shandong hvalio se kako je malog aliena onesposobio uz pomoć elektrošoka, nakon čega ga je strpao u hladnjak.

Pročitajte i ovo Jeziva snimka misterioznog objekta Puno nedoumica VIDEO "Koji je ovo ku*ac?!" Ukrajinski vojnici objavili jezivu snimku misterioznog objekta Mnogi ljudi vjeruju u stvarnost ovih priča (Foto: AFP) Posjeti iz svemira? Nevjerojatne priče o rušenjima NLO-a: 10 manje poznatih, ali vrlo misterioznih slučajeva

Navodni bliski susret treće vrste opisao je prošlog vikenda na svom blogu. Rekao je da za život zarađuje preprodajom morskih plodova, a da mu je jedan od hobija lov na zečeve. Prilikom jednog takvog lova u blizini Žute rijeke naletio je, kaže, na čak pet aliena. Nije časa časio pa se s njima potukao, a nesretnika koji mu je završio kao zimnica je kući odnio zahvaljujući žici pod naponom koju je tobože koristio kao zamku za zečeve.

>> Žena snimila NLO iznad uklete staje?

Ubrzo su, nastavlja Li na blogu, mali zeleni krenuli u osvetnički pohod te su u obližnjem šumarku podmetnuli požar. On je sve na kraju, kako je napisao, prijavio policiji, no nitko mu nije povjerovao u priču pa ju je odlučio obznaniti čitavom čovječanstvu preko interneta, prilažući i fotografije neobičnog bića iz zamrzivača kao dokaze.

Čitava saga je, naravno, predobra da bi bila istinita, a Li će prema svemu sudeći zbog svoje simpatične blog-izmišljotine neko vrijeme provesti i iza rešetaka.

Njegova je priča postala toliki hit na bespućima kineskog međumrežja da je zaintrigirala i lokalnu policiju, koja ga je ovih dana pozvala na informativni razgovor. Li im je priznao da je sve najobičnija lovačka priča, bez ulovljenih zečeva ili aliena. Pojasnio je da je on NLO entuzijast koji je blogom pokušao ljudima utuviti u glavu da postoji i život izvan planeta Zemlje.

Malog zelenog je izradio sam od kablova, užadi i ljepljive mase, a inspiracija mu je bio film Grega Mottole 'Paul'. 'Sada mi je jako žao, ne bih ovo nikada više učinio', rekao je Li u policijskoj postaji, gdje je njegovu izjavu snimila državna televizija CCTV.

Trenutno se nalazi u pritvorskoj jedinici i sudit će mu se zbog 'fabriciranja laži i remećenja javnog reda'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene