Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koja snimka!

VIDEO Kamera ispala iz zrakoplova, a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je jedna GoPro kamera ispala iz zrakoplova završila je na pomalo neočekivanom mjestu, pred licem koje je bilo spremno pojesti je.

Kad je Mia Munselle u svom svinjcu pronašla GoPro kameru napravila je ono što bi većina napravila - pogledala snimku. Ono što je uskoro ugledala odlučila je objaviti na YouTube-u. Gotovo dva milijuna pogleda kasnije dobar dio korisnika interneta složio se s Mijom - gost u videu je neočekivan.

VIDEO Šokantna snimka: Kotrljajući se kamionet pojavio niotkuda...

Pročitajte i ovo Zrakoplov Southwest Airlines Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu

A što je na snimci? Čini se da je kamera ispala iz zrakoplova. Snimila je svoje slijetanje, a onda završila u svinjcu. Jedna svinja mislila je da je s neba pao ukusan obrok pa se uskoro pojavila nad njom. Video nije dokazao samo izdržljivost GoPro kamere, nego i činjenicu da su svinje spremne pojesti gotovo bilo što, piše Time.

U opisu videa Mia je napisala da je kameru pronašla osam mjeseci nakon pada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene