Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na autocesti

VIDEO Šokantna snimka: Kotrljajući se kamionet pojavio niotkuda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prometna nesreća na tajlandskoj autocesti umalo se pretvorila u fatalnu tragediju, no zahvaljujući koncentraciji jednog vozača i višoj sili koja je pomogla drugome, priča ipak nema krvav kraj. Sve je snimljeno kamerom u jednom vozilu.

Iz Tajlanda stiže zapanjujuća snimka kamere postavljene unutar Ford Rangera na kojoj se vidi dramatična prometna nesreća, koja se umalo pretvorila u veliku tragediju.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Spašavanje pronađenog muškarca zarobljenog u kamionetu - 2 Pronašli ga ribari FOTO Šest dana nakon nesreće bio je zarobljen ispod mosta: "Pokušao je vikati i vrištati, ali nitko ga nije čuo"

>> FOTO Terencem se zabio u susjedovu kuću

Tijekom rutinske vožnje autocestom, iz suprotnog je smjera gotovo niotkuda doletio jedan Mazdin kamionet. Kotrljao se poput igračke, a vozač Forda je unatoč svemu zadržao koncentraciju te skrenuo ulijevo i u posljednji trenutak izbjegao izravni sudar, piše Huffington Post.

Pritom je upalio brisače kako bi raščistio blato s vjetrobranskog stakla. Ubrzo se zaustavio te sa suvozačem izašao kako bi vidio što je ostavio iza sebe.

Vozač Mazde je nekim čudom prošao tek s prijelomom ruke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene