Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan se mladić odlučio našaliti sa svojim cimerom ostavivši u kuhinji jelo puno crnog bibera i upaljenu kameru. No, plan mu je poremetio pohlepni galeb.


Britanac Conlett White je svom cimeru odlučio postaviti malu zamku pa mu je u kuhinji ostavio hranu punu crnog bibera, a kako bi snimio njegovu reakciju, ostavio je upaljenu kameru, piše Daily News. Međutim, kamera nije snimila njegovog cimera, već pohlepnog galeba koji je uletio u kuhinju i počeo jesti sve od reda.

>> Sjećate se ovog galeba? I on ima Twitter!

Galebu, čini se, uopće nije smetala hrana puna crnog bibera. Toliko se prejeo da je udario u staklo dok je pokušavao odletjeti. Kada je Conlett vidio snimku bio je zapanjen.

Dva cimera, koja cijelo jedno desetljeće podvaljuju 'zamke' jedan drugome, razmišljaju o tome da sljedeći put svog gosta prestraše tako što će glumiti da su orlovi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   Vezani članci Pleter građanima dijeli hranu u Petrinji Golemi redovi unatoč hladnoći i ledu: Koliko biste platili ovo što je danas skuhao Pleter? Špeceraj - 21 Različitim ljudima dali 600 kuna za špeceraj pa onda istražili što su kupili parovi, studenti, umirovljenici...