Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vladina bespilotna letjelica ili NLO? Upravo to se pitaju svi koji su vidjeli snimke infracrvene kamere bračnog para Shattles.


Edith i Rainer Shattles kampirali su u južnom dijeli države Mississippi u SAD-u te su tijekom noći ostavili infracrvenu kameru ne bi li snimili životinje koje se tim krajem kreću kad padne mrak.

Vezani članci Policija, ilustracija Policija apelira na vozače: Upalite svjetla unatoč prestanku obveze Sudar Sudar jelena i motorista odigrao se tako brzo da nitko nije stigao reagirati

Pregledavajući snimku zapazili su i nešto neobično. Misleći kako se u kadru nalazi samo jelen koji je izašao na hranjenje, iznenadila ih je pojava neidentificiranih svjetala.

Snimio NLO - na istom mjestu, u isto vrijeme... i sad traži pomoć!

Kažu kako je nemoguće da se radi farovima automobila jer tamo nema nikakve ceste niti puta, a i svjetla su sama po sebi bila previsoko da bi ih se moglo povezivati s nekim vozilom, piše WLOX.

Edith i Rainer kažu kako je moguće da se radi o vladinoj bespilotnoj letjelice, ali i o nečemu puno zanimljivijem. Pogledajte snimku i procijenite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook