Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Između mnogo predivnih svjetskih predjela, svatko od nas ima neko koje mu je najdraže. Neka se od njh možda ne ističu ljepotom, ali za neka možemo reći kako su stvarno čuda prirode.


Tako su čitatelji internetske stranice theniceland.com odabrali plažu Navagio na grčkom otoku Zakynthos za najljepšu plažu na svijetu. Skrivena u maloj uvalici, na plažu se ne može doći s kopna jer je okružuju strme litice. No, zbog toga je omiljeno izletište svih nautičara, ali i izletnika koji sa Zakynthosa, ali i drugih otoka dolaze na kupanje upravo na Navagio.

Vezani članci Potres u Grčkoj Tlo u Grčkoj se ne smiruje: Novi potres magnute 6 po Richteru pogodio isto područje kao dan ranije Potres Grčka Serija snažnih potresa pogodila Grčku: Najjači potres od 6,2 stupnja, sat i pol nakon prvog zabilježeno podrhtavanje od 5,1 stupnja

Posebna atrakcija otoka je olupina broda Panagiotis koja se nalazi na sred pješčane plaže. Riječ je o krijumčarskom brodu koji se svojedobno nasukao na ovu plažu, a s vremenom je ostao atrakcija. Jedinu zamjerku koju čitatelji ove stranice zamjeraju ovoj plaži je činjenica kako se tijekom sezone na njoj kupa preveliki broj ljudi pa se stvaraju velike gužve. Zbog toga se preporuča odlazak u predsezoni ili posezoni. More je i dalje toplo, a malo privatnosti je ipak osigurano.