Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je vozačica iz Rusije pri parkiranju uspjela 'pokupiti' prijateljicu i udariti čak dva automobila, a cijeli je događaj zabilježen kamerom.


Nekim ljudima se ne bi trebalo dopustiti da sjednu za volan, tim više ako imaju problema s parkiranjem. Na YouTubeu je prije par dana postavljena snimka nevjerojatnog pokušaja parkiranja jedne Ruskinje. Budući da se nije uspjela parkirati između dva automobila, prijateljica nespretne vozačice izašla je iz automobila kako bi je navodila.

>> Vozačica protiv rampe: Što mislite tko je izvukao deblji kraj?

No, bilo bi bolje da je ostala sjediti u automobilu jer ju je prijateljica skoro pregazila. Da bi stvar bila gora, uspjela je i udariti u parkirane automobile, a na kraju cijele priče je - pobjegla. Njezin 'preformans' je u samo nekoliko dana na YouTubeu pogledalo preko 800.000 ljudi.

Vezani članci Cjepivo, ilustracija Što se krije iza naglog porasta broja novooboljelih u ovoj velikoj zemlji? U posljednja 24 sata zaraženo više od 13.500 ljudi Parkiranje ''Kraljice'' se pokušale parkirati na pločnik pa dobile nezaboravnu lekciju

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook