Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nespretna vozačica

VIDEO Ajme, koje parkiranje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je vozačica iz Rusije pri parkiranju uspjela 'pokupiti' prijateljicu i udariti čak dva automobila, a cijeli je događaj zabilježen kamerom.

Nekim ljudima se ne bi trebalo dopustiti da sjednu za volan, tim više ako imaju problema s parkiranjem. Na YouTubeu je prije par dana postavljena snimka nevjerojatnog pokušaja parkiranja jedne Ruskinje. Budući da se nije uspjela parkirati između dva automobila, prijateljica nespretne vozačice izašla je iz automobila kako bi je navodila.

>> Vozačica protiv rampe: Što mislite tko je izvukao deblji kraj?

No, bilo bi bolje da je ostala sjediti u automobilu jer ju je prijateljica skoro pregazila. Da bi stvar bila gora, uspjela je i udariti u parkirane automobile, a na kraju cijele priče je - pobjegla. Njezin 'preformans' je u samo nekoliko dana na YouTubeu pogledalo preko 800.000 ljudi.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Vrijedno 61 milijardu dolara Rusija napala ukrajinske željeznice: Njihov cilj je samo jedan Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene