Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika avantura

VIDEO: Mačak odlutao 2.000 km od kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je prije osam mjeseci Robin Alex nestao mačak, nije ni slutila gdje će ga pronaći.

Nitko ne zna kako je mačak imenom Cahrles putovao 2.000 kilometara iz svog doma u New Mexicu do Chicaga, ali povratak kući bio je besplatan. Charles je nestao prije osam mjeseci kada je njegova vlasnica bila na putovanju, a o mačku se brinuo prijatelj. ‘Bila sam veoma uzrujana jer sam bila u New Orleansu tako da ništa nisam mogla napraviti’, rekla je Alex iz Albuquerquea.

Pročitajte i ovo Moćne putovnice - 1 Prema Passport Indexu Objavljen popis najmoćnijih putovnica na svijetu, provjerite na kojem mjestu je Hrvatska Ilustracija Povratak u zemlju Sarma na skijanje, skupi parfemi i cigarete za doma: Provjerite što sve smijete, a što ne smijete nositi preko šengenske granice

No, početkom ovog tjedna primila je poziv iz Illinoisa te joj je rečeno da je Centar za zaštitu životinja u Chicagu pronašoa mačka kako luta tim gradom. S Alex su stupili jer je mačak bio mikročipiran. Ali Alex je rekla kako nije imala novca otići po njega i vratiti se natrag, pa se uplašila da bi ga mogli uspavati. Lucien Sims, vlasnica mačka upravo kakav je Charles koja je čula za sudbinu odbjegle životinje putem lokalnog medija, ponudila se da ga vrati. Ona je putovala u Chicago na vjenčanje te je svratila u Centar, pokupila Charlesa i vratila ga u New Mexico.

Sretan završetak avanture mačka Charlesa možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene