Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksperiment u stilu Montyja Pythona

VIDEO: Imaju li krave smisao za humor?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski komičar Milton Jones izveo je eksperiment kojeg se ne bi posramili ni momci iz Montyja Pythona. Na jednoj je farmi u Hertfordshireu nastupio pred kravama ne bi li otkrio imaju li te domaće životinje smisao za humor.

Nasred livade je postavljena prava pozornica, a za posramiti nisu bili ni ozvučenje i osvjetljenje. Jones je kravama pričao šale poput 'Ako ste vi svi vegetarijanci zašto onda nosite kožu?' i slično.

Pročitajte i ovo Poziv: krave - 1 Poziv Domagoja Mikića Lutaju same selima i uništavaju pašnjake, mještani Obrovca očajni: "Osjećamo se kao taoci" Slika nije dostupna Transponderi kraj zvonca 21. STOLJEĆE NA SLAVONSKOJ FARMI KRAVA Robot muze, četka i čisti, a krave proizvode - struju

Iz 'publike' se povremeno moglo čuti tek pokoje 'muuuuu', no Bruce Woodacre, stručnjak za krave kojeg je Jones angažirao, a koji te domaće životinje proučava 40 godina, kazao je kako su krave bile zadovoljne nastupom. 'Bile su opuštene i zadovoljne, što pokazuje pokazuju njihovi pokreti glava, otvorena usta i uši položene unazad'. A opće je poznata stvar kako su sretne krave produktivnije, tj. daju više mlijeka.

'Pisati stand up komediju za krave je bilo nešto sasvim drugačije od mog svakodnevnog posla, no komičar se mora prilagoditi publici. Zato sam napisao u potpunosti novi materijal baš za njih. U početku je bilo teško nastupati pred njima, iako moram priznati da sam imao i zahtjevniju publiku, no ruku na srce, bile su briljantne', kazao je komičar nakon nastupa.

Ovaj eksperiment je napravljen u svrhu promocije za sir 'Nasmiješena krava'. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene