Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najstarija rodilja?

VIDEO: Ima 66 godina i rodila je trojke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svijet je dobio još jednu rodilju u poodmakloj dobi. Bhateri Devi, 66-godišnjakinja je, koja je rodila trojke i time ušla u ekskluzivni klub najstarijih majki u svijetu.

Nakon 44-godine braka bez djeteta, Indijka Devi odlučila je začeti uz pomoć umjetne oplodnje, u zdravstvenom centru, u gradu Hisaru, na sjeveru Indije. 29. svibnja Devi je napokon i postala majka, no ne jednog, već troje djece, dva dječaka i djevojčice.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!"

Dvije bebe rođene su s 1,2 kilograma težine, dok je treća tek nešto teža, s 1,3 kilograma. Trojke su nakon poroda zadržane na jedinici za intenzivnu njegu, a sad se već nalaze i van inkubatora te pokazuju znakove normalnog i zdravog razvoja. Liječnik Anurag Bishoi, koji se brine o trojkama, kaže kako je njihova majka najstarija žena u svijetu, koja je porodila trojke.

'Svaki mjesec imamo 5-7 slučajeva žena u dobi od 55 godina, koje nam dolaze u drugom stanju. Ona je ipak najstarija žena u svijetu, koja je rodila trojke u dobi od 66 godina', istaknuo je Bishoi. Ipak, takva tvrdnja nije se mogla dodatno potvrditi. Deva Singh, suprug Devi, presretan je što je napokon postao otac i priznao su već bili izgubili svaku nadu da će ikad imati djecu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene