Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više sreće nego pameti

VIDEO Glupost na djelu: Skočio pred morskog psa s ptičjim kavezom oko glave...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljudskoj gluposti nema kraja, no ponekad je dovoljno imati više sreće nego pameti, a upravo je sreća spasila Australca Shauna Harringtona od onog što bi vjerojatno bila horor smrt.

Shaun Harrington (27) uskočio je u more s kavezom za ptice oko glave kako bi malo izazivao tigrastog morskog psa dugog 2,4 metra. Dakle, u vodu je uskočio s metalnim kavezom od 50 dolara, koji ga je dijelio od predatora, kojem taj kavez ne predstavlja nikakav izazov za pregristi.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Ilustracija U Australiji Novi napad na plaži: Morski pas ženu ugrizao za glavu

Harrington je inače ovisnik o adrenalinskim aktivnostima, no ova posljednja toliko je naljutila njegovu suprugu, da ga je za kaznu poslala u pseću kućicu.

VIDEO Vjerovali ili ne: Preživio čak dva napada morskog psa

On i njegov brat Dean imali su zapravo namjeru snimiti adrenalinski video za svoju trgovinu s odjećom za surfere i ribiče. Pokušaj im se umalo obio o glavu.

"Vidio sam kako mi se morski pas približava te sam zamahnuo ptičjim kavezom ispred njega i kavez se samo odbio. Mislio sam kako ću samo uskočiti, okinuti par fotki i izaći van, ali čitava stvar se pretvorila u ludnicu", rekao je Shaun, koji je i sam svoj postupak nazvao glupim, prenosi Daily Mail.

Incident se dogodio nedaleko od Coolangatte u Australiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene